Wandelgids en verteller Jan Bredewold (foto: Thomas Klomp)

 

 

 

DALFSEN –‘Het kloppend hart van Dalfsen’. Zo heet de 17 kilometer lange wandeltocht die Greenshoes en Hart voor Dalfsen hebben uitgezet om de aandacht te vestigen op de levensreddende AED. Zaterdag 6 April is het zover. Een uitgebreide brunch, tekst en uitleg over AED-gebruik en een workshop reanimeren zijn inbegrepen.

Die dag wordt afgetrapt met een kopje koffie bij grand café Nikki’s waarna wandelgids Jan Bredewold de deelnemers meeneemt op een hartvormige route door de gemeente Dalfsen. Het eindpunt is wederom Nikki’s waar een uitgebreide brunch wacht. Medewerkers van EHBO vereniging Hoonhorst – Dalfsen geven een workshop reanimeren en laten de aanwezigen ervaren hoe een AED moet worden gebruikt. Voor het hele pakket, de wandeltocht en de brunch, betalen niet-leden slecht 30 euro. Wie lid is van Greenshoes Dalfsen hoeft maar 10 euro af te dragen. Da’s hartstikke voordelig en dat maakt een lidmaatschap het overwegen waard.

Meer informatie over deze wandeling of wilt u zich opgeven? Bel dan 0622059443 of stuur een e-mail naar info@greenshoes.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

(bron: Hart voor Dalfsen)