Je kunt ons programma meemaken op diverse manieren:

  • via de ether op 105.9 FM of 106.3 FM
z
  • via de app ‘TuneIn Radio’

Van Streek

Hosted By: Astrid, Erik, Erik en Rob

Met het programma Van Streek richten we ons wekelijks op luisteraars die geen of weinig tijd hebben gehad om het nieuws uit het Vechtdal te volgen.

Ons streven is om je in anderhalf uur op een aangename manier bij te spijkeren. Om te voorkomen dat het een droge opsomming van feiten wordt, is gekozen voor een zorgvuldige mix van nieuws en muziek. Niet alleen het serieuze nieuws uit het Vechtdal, maar ook de grappige gebeurtenissen bij jou om de hoek komen aan bod. In onze rubriek “In de kijker” praten we uitgebreid met iemand uit het Vechtdal die in het nieuws was is, of komt.

Maar daar blijft het niet bij.

Omdat Van Streek vlak voor het weekend wordt uitgezonden, besteden we ook aandacht aan sportwedstrijden en vrije tijd tijdsbesteding voor de komende dagen. In diverse rubrieken word je dan ook geattendeerd op de belangrijkste sportwedstrijden en evenementen in het Vechtdal. Dat het weer daarbij van belang is, mag duidelijk zijn. We sluiten ons programma daarom ook altijd af met de uitgebreide weersverwachting voor het Vechtdal. Van Streek is een live programma. Kom eens een uitzending bijwonen. Je bent van harte welkom.

Stuur even een mailtje naar vanstreek@vechtdalfm en je hoort van ons!

Hartelijke groet,

Astrid, Erik, Erik en Rob

 

online luisteren

online luisteren

Onze Twitter