Je kunt ons programma meemaken op diverse manieren:

  • via de ether op 105.9 FM of 106.3 FM
z
  • via de app ‘TuneIn Radio’

Route 728

Hosted by: Dewy Mulder & Dirk Visscher

Route728 is een alternatief muziekprogramma op Vechtdal FM.

Blues, Rock, Metal en alles wat maar te maken heeft met gitaar georiënteerde muziek kan de revue passeren. We doen ook aan interviews van bands, en verslaglegging met de camera van festivals.

Naast fijne rockmuziek heeft Route728 ook nog een aantal vast formats:

  • Band van de Maand, iedere maand wordt een Nederlandse band in het zonnetje gezet en geplugd door 2 nummers per uitzending te draaien en een blog op onze website. Ook band van de maand worden?
  • Van Hollandse Bodem, Route728 wil graag de Nederlandse rock scene een hart onder de riem steken, en wat is nou lekkerder dan goede muziek gemaakt in de buurt? De kans is groot dat je ze nog eens live mee kan maken 🙂 Heb je een tip?
  • Route728goesLive!, Om het jaar wordt er in de periode November tot April in een horeca gelegenheid het radio programma opgenomen met bands en publiek. De afgelopen twee seizoenen zijn gehost door de Herberg in Ommen. Ook geïnteresseerd in het aanbieden van je etablissement?  Optreden bij R728? Mail je verzoek naar dewy[at]route728.com

De presentatie ligt in handen van de DJ’s Dewy Mulder & Dirk Visscher.

De techniek wordt gedaan door Arnold Compagner.
Opnames Route728goesLive! worden gedaan door www.Sebproductions.nl

Verslaglegging festival:

LINKS:
twitter: @route728
Ben je ook wel eens bij de opnames geweest van Route 728 goes Live, te gast of je luistert graag naar Route728 ? Laat weten wat je ervan vindt !

 

Online luisteren

Online luisteren

Onze Twitter