Je kunt ons programma meemaken op diverse manieren:

  • via de ether op 105.9 FM of 106.3 FM
z
  • via de app ‘TuneIn Radio’

De Maandagavondshow

Hosted by: Jan-Willem en Rob

Wij zijn Rob Grutter en Jan Willem Hoorn en samen maken wij de leukste show op de maandagavond, de Maandagavondshow!

De Maandagavondshow is een interactieve en live radioshow waarbij het, veelal lokale, nieuws op geheel eigen wijze aan bod komt. Elke maandag hebben we meerdere interviews met interessante personen uit de regio die lokaal of ver daarbuiten in het nieuws zijn geweest. Vaste onderdelen van onze show zijn de ‘Flashback top 3’, cabaret, de ‘Marktplaats-telefoon’ en ons wekelijkse gesprekje met neef Jan.

Het item marktplaats-telefoon blijkt een hit onder de luisteraars. Rond de klok van 20.45 uur bellen we met een willekeurige marktplaats-adverteerder uit de regio en proberen hem of haar in het ootje te nemen. In ruil daarvoor krijgt ‘het slachtoffer’ een waardebon van 10 euro van Restaurant Roadrunner uit Oudleusen.

Dit alles wordt afgewisseld met de beste hedendaagse muziek, maar vooral ook muziek met een hoog ‘o ja’-gehalte uit het verleden.

Ben jij iemand die de week met een lach op zijn of haar gezicht de week wil beginnen? Stem dan elke maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur af op Vechtdal FM!

Heb je zelf een bijdrage? Bel dan naar de studio 0529 481 048.

Voor meer info, foto’s en filmpjes kun je terecht op onze Facebookpagina.

Tot maandag!

online luisteren

online luisteren

Onze Twitter