(foto: House Vision / Kwekerij Eef Stel)

 

 

DALFSEN – In de kassen van Eef Stel aan de Ankummer Es ruikt het zoals het in de betere groentenzaken ruikt. Naar een mix van groenten, echte aarde, een vleugje ochtenddauw en vakmanschap. Voor veel mensen is de vakantietijd aangebroken, maar in de kassen en de winkel gaat het jaarrond gewoon door.

Krop- en ijsbergsla, knapperige prei, worteltjes, vuistgrote zoete paprika’s, geurige basilicumtomaatjes en de gewone variant, komkommers en sperziebonen die ‘krak’ zeggen als je ze breekt. Het assortiment is groot. De winkel is de schakel tussen tuin en tafel. Wie wil kan een kijkje in de kas nemen. Dat is al een ervaring op zich, maar helemaal als je Eef Stel zelf tegen het lijf loopt. Een advies? Neem de tijd, want deze tuinder van de vierde generatie raakt niet uitgepraat over zijn passie die inmiddels een manier van leven is geworden. Eef’s Style”, grapt de Dalfsenaar die aan de horeca in het Vechtdal en Zwolle levert tot in andere provincies aan toe.

Nana Piguillet van het RTL4-programma House Vision was onlangs voor opnamen in de omgeving van Dalfsen en bracht een bliksembezoek aan de kassen van Eef. Ze keek haar ogen uit, proefde en genoot met volle teugen.
Nana citeren mag helaas niet, maar dat ze enthousiast is over Eef’s groenten, mag u gerust van ons aannemen. De uitzending van House Vision met Nana’s bezoek aan de Dalfser tuinder is zaterdag 20 oktober om 17.30 uur te zien op RLT4.

De kassen en de winkel zijn te vinden aan de Ankummer Es 11, in hetzefde rijtje als Coen Jansen Vaste Planten.

 

 

 

House Vision is at Eef Stel.

In het nieuwe seizoen brengt Nana een bezoek aan de kassen van Eef Stel! Een echte aanrader !

dalfsennet.nl
DALFSEN – In de kassen van Eef Stel aan de Ankummer Es ruikt het…