DALFSEN – Met Buurman, Buurvrouw speelt theater De Stoomfabriek in op het thema van de kinderboekenweek; vriendschap. En dat is nu precies waar het tijdens deze vrolijke familievoorstelling van theatergroep Koeterwaals allemaal om draait.

Hoe het begint? Buurman woont in een huis en doet de dingen altijd op dezelfde manier. Dan komt er een buurvrouw naast hem wonen en die doet alles anders. Wat moeten ze tegen elkaar zeggen? Vanuit de tuintjes verzorgen ze hun bloemen, voeren de vogels en gluren ze naar elkaar zonder iets tegen elkaar te zeggen. Wie zegt het eerst gedag?

Buurman, Buurvrouw is een superleuke interactieve voorstelling vol grapjes die ook geschikt is voor kinderen die Nederlands als tweede taal hebben. En dat een decor helemaal niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn, wordt met deze voorstelling wel bewezen. Alles is namelijk gemaakt van karton, zelfs de attributen.

Zaterdag 13 oktober te zien in theater De Stoomfabriek in Dalfsen. Aanvang: 14.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen.