Maurits von Martels en Malik Azmani voor de Haagse Hofvijver (aangeleverde foto)

VILSTEREN – “Politiek is veel dichterbij dan je denkt”, aldus Maurits von Martels (CDA) en Malik Azmani (VVD) en dat brengt het tweetal voortdurend in praktijk. Ze zijn benaderbaar en aanspreekbaar, bijvoorbeeld tijdens de meet & greet’s in De Klomp in Vilsteren, maar ook daarbuiten. Zaterdag staat de eerste meet & greet van dit jaar op het programma. Traditiegetrouw in herberg De Klomp. Aanvang: 10.00 uur. Gespreksonderwerpen zijn het klimaat en het kinderpardon. Maar wie een ander onderwerp wil inbrengen, is ook van harte welkom.

De laatste editie van de meet & greet’s in 2018 werd gehouden in december en sindsdien is er het nodige gebeurd in het speelveld van de landelijke politiek. Onderwerpen als het klimaat en het kinderpardon stonden centraal en daar hebben de verhoudingen tussen de coalitiepartijen wel even onder te lijden gehad. Welnu, wie vragen of opmerkingen heeft over deze of andere onderwerpen, is zaterdag van harte welkom.

Een zinvol begin van de dag en aansluitend kan een ontspannend bezoekje worden gebracht aan de boerenmarkt die letterlijk voor de deur wordt gehouden.