(foto: Studio Ses)

 

 

NIEUWLEUSEN-DALFSEN – Sinterklaas, heel veel pieten en dansers en Jet & Joep, twee knotsgekke typetjes. Ze waren er allemaal bij tijdens de Grote Sinterklaasshow die zaterdagochtend was te zien in de Maranathakerk in Nieuwleusen. ‘s Middags werd het nog eens dunnetjes overgedaan in De Trefkoele+ in Dalfsen. In beide gevallen was het volle bak.

Even dachten Sint-Nicolaas en zijn Pieten dat ze voor niks naar de kulturhusen waren gekomen. Ze troffen namelijk een lege en doodstille zaal, maar dat was schijn, een schoolreisgrapje van Jet & Joep. Op hun teken kwamen de kinderen van onder de stoelen tevoorschijn en barstte de grote Sinterklaasshow los. Het draaide allemaal om de Sinterklaascadeautjes van Jet & Joep. Die waren namelijk zoek. Met de hulp van de kinderen kwam het gelukkig allemaal voor de bakker. Eind goed, al goed. Ruim een uur lang luisterden de kinderen ademloos naar de Sint, de pieten en de twee J’s en werd er gezongen en gedanst. Er was niemand, echt niemand, die stil kon blijven zitten.

Gezien de blije en lachende gezichten, het applaus, gejoel en de vele complimenten na afloop, kan Studio Ses uit Nieuwleusen, de producent van de Grote Sinterklaasshow, terugkijken op een geslaagde show.