Adverteren

Vechtdal FM is al meer dan 20 jaar de lokale radio voor de gemeenten Dalfsen en Ommen. Binnen dit gebied zijn er drie zendlocaties met twee verschillende frequenties (105.9 Nieuwleusen, 106.3 Dalfsen en Ommen). We verzorgen we het lokale nieuws, de sport, kerkuitzendingen, politieke programma’s en uiteraard muziek. Iedere week zijn bijna 40 vrijwilligers in touw om alle programma’s weer mooi op de radio te krijgen.

Uitzendgebied
We zijn te ontvangen in Dalfsen, Den Ham, Heino, Nieuwleusen, Staphorst, Hardenberg, Hellendoorn, Ommen, Raalte, Rouveen, Lemelerveld én een deel van Zwolle.

Reclame op Vechtdal FM
… is iets wat steeds meer bedrijven doen en onderscheidend werkt. Afgelopen zomer hebben we een luisteronderzoek gehouden en daaruit blijkt dat 10% van de mensen in het Vechtdal een of meer uren per week naar Vechtdal FM luistert. Wetende dat er 200.000 inwoners zijn, hebben we een goed bereik.

In een gesprek zullen we het gehele proces van productie tot uitzending uitleggen. Dit duurt ongeveer een uur en daarbij staan we ook even stil bij de dingen die we als radio allemaal doen en willen we graag de organisatie beter leren kennen. Na al deze informatie bedenken wij een tekst, zoeken we een geschikte, meestal landelijke herkenbare stem en doen we een voorstel voor de sfeer van de commercial. Al met al duurt dit twee tot vier weken.

De mogelijkheden
Wanneer je reclame maakt op Vechtdal FM, koop je als het ware zendtijd in. Gemiddeld genomen kun je stellen dat je voor € 15,- per week reclame per kunt maken en dan is je commercial 10 x op de radio. Naast het maken van reclame is het ook mogelijk om een programma te sponsoren. En mocht je een prijsvraag of een andere actie willen organiseren, dan denken we graag met je mee.

En nu
De mogelijkheden zijn zeer divers en het is onze taak om je wensen te vertalen naar een goede commercial. Graag komen we bij je langs om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

Contact
E-mail: info@vechtdalfm.nl