Omschakelen geblazen: thuis genieten in plaats van op het Kerkplein (eigen foto)

 

DALFSEN – Evenals vorig jaar werd het Dalfser Bierfestival op het Kerkplein anders beleefd dan voor corona. Niks grote tent, rinkelende glazen, schuimkragen, klinkende en lachende mensen, maar soberheid troef. In plaats daarvan een kingsize partytent met pallets vol dozen met bierpakketten, ingepakt door medewerkers van zorginstelling Philadelphia die een werkplek hebben gevonden bij de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij. Zaterdag werden er via voorinschrijving honderdtachtig Bierfestival-Thuisboxen uitgegeven met biertjes uit Dalfsen en brouwerijen uit de regio, een droge worst en, vooruit, een fles wijn.

Volgend jaar beleeft het festival zijn twintigste editie. Vechtdal FM sprak zaterdag met Wilco Lindeboom van Stichting het Dalfser Bierfestival. Kijk het fragment, gemonteerd door Rick Malipaard, hieronder terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in