(eigen foto)

 

DALFSEN – De vriendenactie die de vrijwilligers van Hospice Huis De Pastorie in Dalfsen recentelijk op touw zette, heeft liefst nieuwe 59 donateurs over de streep getrokken. Daarnaast ontving het hospice een onbekend bedrag aan giften. De vriendenwerving vond vooral plaats in de nieuwste wijken van de gemeente Dalfsen. 

Benieuwd naar wat een hospice nu eigenlijk is en welke plek deze inneemt in de samenleving, staken Gert Stegeman en Donald Harpenslager onlangs hun licht op bij het hospice. Met coördinatoren Marieke Postema en Joyce Nap spraken ze onder meer over het aanstaande tienjarig bestaan, de vrienden van de hospice en… een boek. Vriend worden kan hier

Luister het gesprek hieronder terug

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in