Amerika? Niks is minder waar. Jan Tempelman maakte deze foto in natuurgebied het Staphorsterveld.

 

OVERIJSSEL – Ligt de bakermat van countrymuziek echt in Amerika of kent elk continent een dergelijke muziekstroming? Want wat wordt er bezongen? Het leven en de liefde. En laten die ingrediënten nou universeel zijn en van alle tijden. Van het Nederlandse levenslied tot fado en van flamenco tot Zweedse vispop.

In het Vechtdal FM-programma In The Country gingen Jan Theo van Houdt en Erik Snijder zondag op zoek naar de overeenkomsten en de verschillen. Terugluisteren? Klik op de link hieronder en laat je meevoeren door de muziek en de verhalen.

 

Erik Snijder (eigen foto)

Jan Theo van Houdt (eigen foto)

(eigen foto)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in