VECHTDAL – Lovende reacties van alle kanten. Met zijn release-single ‘In This Together’ heeft Tim Dawn ruimschoots aangetoond dat het met zijn debuutalbum ‘Everyday Magic’ wel snor zit. Vrijdag 8 oktober gaat het album in de verkoop. Vechtdal FM-presentator Tijmen Horstman sprak uitgebreid met de singer-songwriter over werk, ambities en keuzes.

Dawn’s release-single is aards en nuchter. “Soms is het gewoon verstandig om dingen gewoon op z’n beloop te laten, niet alles te willen plannen en te controleren, wat toch niet altijd lukt. Linksom of rechtsom komt het toch wel goed. Zolang je samen maar positief bent en er het beste van maakt”, aldus Tim Dawn over ‘In This Together’, de single die je deze week extra vaak hoort op Vechtdal FM! Het is namelijk de Vechtdal HitTip deze week.

Thijs Vroegop, zoals de hij in het dagelijks leven heet, schreef het nummer samen met collega-songwriter Bart van Liemt, de frontman van The Sheer en Baskerville en die als Bade ook op de solotoer ging. Het was overigens niet voor het eerst dat de twee samen aan een nummer werkten. Dat was ook al het geval bij ‘Walking On A Wire’ dat niet geheel toevallig ook op het album van Dawn terecht is gekomen.

Het leven van alledag blijkt een vruchtbare voedingsbodem voor Tim Dawn. “Natuurlijk moet je altijd dealen met dingen en lastige keuzes maken over zaken als werk, wonen, familie, omgaan met lockdown, enzovoorts. Maar een mooie les die ik ooit leerde is dat er meer wegen zijn om gelukkig te worden, dus… ‘Whatever way I choose, I can’t go wrong. ‘Cause we’re in this together’. Dat vertrouwen maakt het makkelijker om te genieten van het nu en niet te veel zorgen te hebben over de toekomst: samen komt het altijd wel goed.”

Het interview terugluisteren? Klik op de link hieronder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in