Op de foto lijkt de ruimte tussen de kramen vrij krap, maar hulpdiensten als brandweer en ambulance kunnen er makkelijk tussendoor (eigen foto)

 

DALFSEN – Na anderhalf jaar is de donderdagmarkt op het Kerkplein in Dalfsen bijna weer op volle sterkte. Tot vorige week waren het alleen de verskramen die hun plek mochten innemen, terwijl de marktkooplui die bijvoorbeeld schoenen, fournituren, ansichtkaarten of anderszins verkochten hun activiteiten onder druk van de coronaregelgeving tijdelijk moesten staken. Door slim ondernemen, het aanspreken van het spaarpotje en een beetje overheidssteun, heeft het gros van de ambulante handelaren de coronacrisis overleefd. Al vrij vroeg op de ochtend wisten boeren, burgers en buitenlui de weg naar de markt goed te vinden.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in