Op de achtergrond de leden van Po’Maddy. Links op de voorgrond Vechtdal FM-technicus Tom La Maitre met in het midden (knielend) presentator Madelon Blok (foto: Shannen Stolte)

 

NIEUWLEUSENLive vanuit het oefenlokaal van de Nieuwleuser bluesband Po’Maddy presenteerden Madelon Blok en Tom La Maitre maandagavond het Vechtdal FM-programma Open Podium. Op de langste dag van het jaar vroeg het tweetal de bandleden het hemd van het lijf. Shannen Stolte legde de uitzending vast met haar fotocamera.

Blij dat ze weer konden spelen voor de luisteraars van Vechtdal FM vertelden Daphne Wittenberg (zang), Jan Wildvank (gitaar en zang), René van der Zande (bas), Gerco Klinge (drums) en Cor van ‘t Woudt (toetsen) over hun dromen, hoe goed ze elkaar kennen en blikten ze terug op hun live-stream-optreden in Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen. Binnenkort komt de band met nieuw werk en een cover, een nummer van Adele dat wordt overgoten met een blues-sausje. 

Open Podium van Vechtdal FM besteedt aandacht aan kunst en cultuur in de breedste zin van het woord en biedt talent van alle leeftijden een podium. 

 

(foto’s: Shannen Stolte)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in