Geslaagd, een verrassingsbezoek, vakantie en daarna weer aan de studie (foto: gemeente Dalfsen)

 

DALFSEN – Aan beweging hadden cheerleaders Tatjana en Dewi van de felicitatiedienst de afgelopen dagen geen gebrek. Samen met gemeentelijk communicatiemedewerker Mathilde Korterink, wethouder Jan Uitslag, burgemeester Erica van Lente en jongerenwerkers Janienke Tuin en Xanter Wilhelm van SAAM Welzijn JONG Dalfsen deden ze de adressen aan van de geslaagden in de Dalfser dorpen en buurtschappen. Woensdagavond maakte de delegatie het laatste rondje.

Zonder uitzondering kregen de geslaagden een luid ‘Celebrate good times – come on’ en een golf confetti over zich heen. En natuurlijk waren daar de felicitaties, een bloemenslinger, alsmede een met snoepjes gevulde beker en een feestelijk ingepakte appel met een blikje fris.

‘Trots op iedereen die juist dit jaar (en vorig jaar ook, overigens) zijn diploma haalde! Geniet van het resultaat, wees trots op jezelf en heb een prachtige zomer!’, aldus burgemeester Erica van Lente op de Facebook-pagina van de gemeente Dalfsen.

 

 

Een impressie van de verrassingsbezoekjes aan de geslaagden (foto: gemeente Dalfsen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in