(foto: MastenenVlaggen.nl)

 

DALFSEN – De wapperende vlaggen met aan de stok een schooltas laten niks aan de verbeelding over: hier is iemand geslaagd! Donderdag trok de felicitatiedienst de hele dag kriskras door de Dalfser dorpen en buurtschappen om tientallen geslaagden kortstondig in het zonnetje te zetten.

Eenmaal ter plaatse trokken gemeentelijk communicatiemedewerker Mathilde Korterink, wethouder Jan Uitslag, burgemeester Erica van Lente en jongerenwerkers Janienke Tuin en Xanter Wilhelm van SAAM Welzijn aan de bel, waarna cheerleaders Tatjana en Dewi onder het swingende ‘Celebrate good times – come on’ alles uit de kast trokken en de confetti lieten knallen. Daarna volgden de gelukwensen, een bloemenslinger, alsmede een met snoepjes gevulde beker en een feestelijk ingepakte appel met een blikje fris. De verrassingsbezoekjes werden zeer gewaardeerd.

Alleen de adressen van de geslaagden die waren aangemeld door familie of bekenden werden door de delegatie aangedaan. Dat gebeurde voor het vierde jaar op rij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in