OMMEN – Veel gasten liepen met een handdoekje of een tas vol boodschappen over het terrein van camping Beerze Bulten in Ommen toen er ineens enkele zwarte Audi’s door de toegangspoort kwamen rijden. Niemand minder dan koningin Máxima kwam langs voor een werkbezoek. Onderwerp van gesprek was de crisis- en herstelaanpak na de coronacrisis.

Haar komst was strikt geheim gehouden om niet al te veel publiek op de been te brengen, maar haar aanwezigheid ging als een lopend vuurtje over het vakantiepark, dus tientallen mensen keken toe toen ze vertrok.

Ondernemers

De vorstin werd welkom geheten door Beerze Bulten-eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn. De Zwolse wethouder René de Heer, tevens kartrekker crisis- en herstelaanpak in de regio Zwolle, was ook van de partij, evenals meerdere ondernemers. De koningin luisterde aandachtig naar de soms schrijnende verhalen van ondernemers, die getroffen zijn door de coronacrisis. De toekomst kwam ter sprake en ook de rol die het onderwijs hierin kan spelen.

Mascotte

Bij vertrek hadden zich inmiddels tientallen nieuwsgierige parkgasten verzameld om een glimp van haar te kunnen opvangen. De koningin nam ruim de tijd om te zwaaien en ging zelf met de mascotte van de camping op de foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in