(foto: Facebook Eerde International Boarding School) 

  

  

OMMEN – De online kunstveiling van Angelina Zweemer, student aan de Eerde International Boarding School in Ommen, heeft woensdagavond 5.430 euro opgebracht. De opbrengst gaat een-op-een naar hulpverleningsorganisatie Artsen Zonder Grenzen. De 15-jarige zette de veiling op touw omdat haar thuisland  Mozambique wordt verscheurd door moslimextremisme en natuurrampen en de nood onder de bevolking hoog is.  

Aan de veiling namen tachtig mensen deel. De kunstwerken waren door Angelina ingezameld en zelf droeg ze ook haar steentje bij. Er waren zelfs spontane donaties, bijvoorbeeld van Loes van der Linde van Lindeblad Atelier in Ommen en Annemieke Biert van Noga Bags uit Arriën. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in