In coronatijd verzorgt Erwin Nyhoff kleinschalige optredens vanuit zijn Cadillac (foto: Robert Westera)
BINNENLAND – Zanger Erwin Nyhoff uit Heeten is woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur te gast in het Vechtdal FM-radioprogramma Vechtdal na de spits. Hij vertelt over de theatervoorstelling ‘Muskee – So Many Roads’, waarin hij in de huid kruipt van de in 2011 overleden Harry Muskee, de frontman van de Drentse bluesband Cuby + Blizzards.
Nyhoff, voormalig presentator bij Vechtdal FM, speelde en zong bij The Prodigal Sons en treedt – coronaproof dat wel – nog steeds op. Over de theatervoorstelling zegt hij: “Ik heb genoeg raakvlakken met Muskee. Onze muzikale roots hebben gelijkenissen, maar we zijn ook allebei ‘uit de klei’ getrokken. Ik uit Overijssel, hij uit Drenthe.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in