De Nieuwleusenaar zegt dat in Het Groene Oosten, een productie van Andre van der Zee voor RTV Oost. De plek waar Broere dat vertelt is het terrein waar de ‘windtwin’ van Nieuwleusen Synergie verrijst. De twee windmolens met een gezamenlijke jaaropbrengst van 26 miljoen kWh kwamen er dankzij een lokaal initiatief en een fikse financiële injectie van het Waterschap Drents Overijsselse Delta.

1 REACTIE

  1. Waarom goede en noodzakelijke landbouw gronden verpesten door eentonige zonnepanelen-velden terwijl Pv installaties plaatselijk op nog veel particuliere of bedrijfsmatige daken toepasbaar kunnen worden gemaakt,De winst hoeft niet naar soms grote buitenlandse speculanten en draagvlak wordt dan beter. En voor dito OPSLAG zouden met netbeheerders en toekomstige laadstations regionaal en lokaal naar passende oplossingkunnenwordengewerktProvinciaal/regionaal/lokaal kan er naar mijn mening het best over worden nagedacht en uitgewerkt en voorgesorteerd op het elektrische net van de toekomst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in