Een deel van de pakketten ging in de aanhanger (foto: Wim van Lenthe)

 

HOONHORST – Om Koningsdag toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan en een bijzonder tintje te geven bezorgden leden en het bestuur van de Oranjevereniging Hoonhorst bij 760 adressen in het buitengebied en het dorp zelf een verrassingspakket. Omdat men ergens een grens moest trekken gebeurde dat aan de hand van het abonneebestand van het Dorpsblad Hoonhorst

In het pakket zat onder meer een smakelijke oranjekoek en een zorgvuldig uitgestippelde fietsroute. De 35 kilometer lange fietstocht rond het 250 jaar jonge dorp kan op eigen gelegenheid worden gemaakt en voert zowel langs idyllische als geschiedkundig interessante plekjes.

Omdat Koningsdag 2020 en die van dit jaar anders dan anders waren hoopt de  Oranjevereniging Hoonhorst.nl dat de editie van 2022 als vanouds kan worden gevierd met veel publiek en gezelligheid.

 

Ingepakt en… klaar om weg te brengen (foto’s: Wim van Lenthe)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in