Een impressie van hetgeen zich op Koningsdag zou kunnen afspelen in de Julianastraat (bron: Facebook Dalfser Kunstlokaal)

 

DALFSEN – Stelt u zich eens voor: Koningsdag, stralend weer en tijdens een ommetje door het dorp Dalfsen komt u door de Julianastraat en hoort muziek. Even verderop, op de hoek bij de monumentale houten kapschuur waar ook het Dalfser Kunstlokaal is gehuisvest, speelt een vijftal verstokte muziekliefhebbers alsof hun leven er vanaf hangt. Alle genres komen voorbij en dan is het moeilijk om verder te struinen door de Julianastraat die ooit Kleijensteeg heette. De geschiedenis achter die naamswijziging kennen we niet, maar dat willen we wel graag weten. Kent u het verhaal? Vertel het op Vechtdal FM.

Terug naar de muziek. Tussen 11.00 en 16.00 uur wordt er gespeeld in de tuin voor de schuur. Dansend langs lopen mag, zingen ook, maar hou rekening met anderhalve meter afstand.

1 REACTIE

  1. Vreemd dat dit wel mag; Muziek in de tuin Balkbrug mocht niet doorgaan op 30 mei as., omdat tot 1 juli alle evenementen verboden zijn. Ook meezingen of dansen is niet toegestaan (verplichte zitplaatsen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in