Boran Kleinlugtenbeld (links) en Rick Malipaard (eigen foto)

 

VECHTDAL – De laatste editie van het Vechtdal FM-programma Studio Paard was afgelopen zaterdag te beluisteren, maar om nou van een echt afscheid te spreken, niet echt. Er komt een gloednieuw programma voor in de plaats, maar het beste paard van stal is gewoon weer van de partij.

Studio paard transformeert tot Het Weekend Spektakel en wordt gepresenteerd door Rick Malipaard, Boran Kleinlugtenbeld en Productie Will. Vanaf zaterdag is het zover, van 11.00 tot 14.00 uur. De ingrediënten? Een battle tussen verenigingen, de gekke 10 minuten en 30 seconds en feiten over geiten, een hilarische rubriek boordevol volstrekt nutteloze feitjes.

Benieuwd naar de rest van het programma? Luister dan mee. Tijdens de uitzending kun je uiteraard bellen naar de studio via 0529 – 481048 of Whatsappen via vechtdalfm.nl/app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in