NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen blijven bouwen aan een betere, effectievere en meer toekomstgerichter sportpark. Tijdens de digitale algemene ledenvergadering lichtte voorzitter Erwin van Leussen zaterdagmiddag de plannen van de vereniging toe.

Door: Rieks Folkerts

Van Leussen is positief over het noodfonds dat de gemeente Dalfsen heeft opgezet. Organisaties kunnen een aanvraag indienen voor financiële ondersteuning. S.V. Nieuwleusen, samen met andere verenigingen in de gemeente wil S.V. Nieuwleusen inzetten op LED-verlichting. De clubs zijn hierover in gesprek met de gemeente Dalfsen. Ook zij hebben verduurzaming hoog op het prioriteitenlijstje staan.

Verder moet ook de oude kantine van de vereniging in Nieuwleusen aangepakt worden. Volgens de nieuwe plannen moet het oude onderkomen gaan fungeren als sponsor- en opslagruimte. Ook willen de leden dat er historische foto’s op de buitenkant van het gebouw worden afgebeeld. “We willen ook dat het gebouw gasloos wordt en het voorzien wordt van zonnepanelen”, aldus voorzitter Van Leussen. “We willen dit in fases uitvoeren en alleen als het financieel verantwoord is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in