Caroline van der Plas, nummer 1 op de kieslijst (afbeelding: BoerBurgerBeweging)

 

BINNENLAND – Aan de Tweede Kamerverkiezingen op 15, 16 en 17 maart doen liefst 37 partijen mee waaronder een flink aantal nieuwkomers. Eén van die debutanten is de BoerBurgerBeweging, een initiatief van journalist Caroline van der Plas uit Deventer en ReMarkAble communicatie, ontstaan vanuit #BoerBurgerTweet; een social mediaplatform met een slordige 20.000 volgers op Facebook, 12.000 op Twitter en circa 1500 op Instagram.

Met lijsttrekker Caroline van der Plas spraken we onder meer over het dichten van de kloof tussen burgers en boeren, eerlijke prijzen voor de producten die de boeren produceren, een langjarig plattelandsbeleid, betaalbare woningen voor jongeren en ouderen, waarom Lelystad Airport niet moet worden geopend en jawel, gecontroleerde wietteelt.

Luister het gesprek hieronder terug.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in