Tom (links) en Rick (eigen foto)

 

VECHTDAL/ZWOLLE – Veel studenten en jongeren zitten noodgedwongen thuis door de coronacrisis. Studenten die dit jaar met hun studie zijn begonnen, hebben nog weinig kunnen genieten van het studentenleven. Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) heeft samen met onder andere studentencafé Het Vliegende Paard daarom een Discord-server opgericht. Discord maakt het mogelijk om online gebruik te maken van tekst-, beeld-, video- en audiocommunicatie. In deze digitale ontmoetingsplek kunnen studenten chatten en er zijn diverse evenementen.

Een van de evenementen tijdens de Discordsessies is een live radioprogramma vanuit studentencafé Het Vliegende Paard. Donderdag 18 februari presenteren onze eigen Tom La Maitre en Rick Malipaard live de Avondshow vanuit Zwolle. Samen gaan ze in gesprek met de studenten en je kunt zelfs gratis bier winnen.

De Discord-server is enkel voor studenten uit Zwolle. Desondanks is het voor iedereen mogelijk om digitaal en via FM aan te sluiten bij de radio-uitzending. Via onze social media kanalen zijn wij voor eenieder bereikbaar.

Wil je niks missen? Luister dan aankomende donderdag van 20:00 tot 22:00 uur naar Vechtdal FM of kijk mee via onze website.

Ben je student in Zwolle? Join de ‘Zwolse Studenten Discord‘.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in