(afbeelding: Stichting Catent)

 

VILSTEREN – Van door de bomen het bos niet meer zien, het hutje op de hei en een droom die uitkomt tot ijskunst. Aan creativiteit ontbreekt het de vloggende juffen van basisschool Het Natuurrijk in Vilsteren (onderdeel van onderwijsstichting Catent) bepaald niet. Immers, alles voor de kinderen. Net als heel veel collega-leerkrachten maken ook de juffen van Het Natuurrijk zich op voor maandag 8 februari, de dag dat de leerlingen eindelijk weer naar school mogen. Dat die eerste schooldag na de tweede lockdown met een pak sneeuw gepaard zal gaan is misschien wel tekenend voor de afgelopen 11 maanden. Met andere woorden: toedekken, koesteren wellicht en doorgaan.

Via vlogs kregen de leerlingen van Het Natuurrijk de afgelopen periode opdrachten en die werden stuk voor stuk hartstikke goed uitgevoerd. Vandaag de vierde vlog met als onderwerp ijskunst. Met een beetje goede wil is dit het laatste filmpje, want per slot van rekening gaat er niks boven klassikaal onderwijs. Daarover zijn de deskundigen het inmiddels wel eens.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in