Rick (links) en Tijmen (eigen foto)

 

VechtdalHet Vechtdal FM ochtendprogramma Vechtdal Blijft Thuis gaat viral dankzij een verzoekje van boer Fred. Aanleiding was een hilarisch audio-appje dat hij naar de studio van de lokale omroep stuurde.

Al rap hadden presentatoren Rick Malipaard en Tijmen Horstman door dat het om het nummer Nightcrawlers – Push The Feeling On ging en draaiden het in hun programma. De website Dumpert pikte de video op die het tweetal had gemaakt en toen ging het ook echt los, met name op Instagram. In minder dan geen tijd werd de video massaal bekeken en gedeeld.

Vechtdal Blijft Thuis is het ochtendprogramma van Vechtdal FM met vaste presentator Tijmen Horstman. Elke doordeweekse dag is hij tussen 09.00 en 12.00 uur live te horen. Vaak schuift er een collega aan als co-host.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dumpert (@dumpert)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in