(afbeelding: Stichting Catent)

 

OVERIJSSEL (VILSTEREN) – De boodschap kwam niet onverwachts: de lockdown is met drie weken verlengd. Met een beetje geluk gaan de basisscholen 25 januari weer open, al heeft viroloog en infectioloog Jaap van Dissel daar zijn bedenkingen bij. Omdat de coronamaatregelen langer gaan duren, werkt het kabinet aan een aanvullend steunpakket voor ondernemers, vooral die in de hardst getroffen sectoren zoals de detailhandel, horeca en de evenementensector.

Bij basisschool Het Natuurrijk in Vilsteren is het onderwijsteam helemaal klaar voor onderwijs op afstand, al vinden de juffen het natuurlijk een stuk leuker als de leerlingen op school zijn waar ze binnen en buiten hun lessen volgen. Het groene schoolplein is inmiddels af en smeekt om een officiële opening met toeters en bellen, maar ja, dat laat nog even op zich wachten.

De juffen Sharon Broekroelofs en Linda Wolfkamp zijn in elk geval weer druk met het maken van filmpjes waarin ze de kinderen triggeren tot het maken van opdrachten. De titel is misschien wel typerend voor de huidige situatie.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in