Leefstijl- & vitaliteitscoach Leonie Flierman (screenshot)

 

VECHTDAL – Stoppen met roken, drinken, minder snoepen en snacken en meer beweging, groenten en fruit. Het geijkte rijtje. De tijd wijst uit dat we aan het begin van het nieuwe jaar barsten van de goede voornemens en dat het ook best een tijdje goed gaat, maar dat na verloop van de tijd de klad erin komt. Jammer en onnodig.

Met leefstijl- & vitaliteitscoach Leonie Flierman van OnTrackCoaching uit Dalfsen sprak Vechtdal FM-presentator Rick Malipaard donderdagavond over het onderwerp volhouden en vooral hoe je dat voor elkaar krijgt, al dan niet met hulp. Maar… hoe zit het eigenlijk met de goede voornemens van Rick? Luister het gesprek hieronder terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in