De voorruit van de dienstwagen (foto: Politie Dalfsen)

 

DALFSEN – Een groep van ruim dertig jongeren heeft in de eerste uurtjes van nieuwjaarsdag in de Brethouwerstraat agenten uitgescholden en met vuurwerk bestookt. Ook één van de dienstwagens moest het ontgelden. Daarvan sneuvelde de voorruit en raakte de motorkap beschadigd. De ‘jonge helden’ lieten zich niet aanspreken op het feit dat ze een brandje hadden gesticht en beantwoordden dat met bovengenoemde acties.

De jongeren namen vervolgens de benen. De politie heeft één van hen in het bijzonder op de korrel. Hij vernielde de politiewagen en is duidelijk herkenbaar in beeld. Om te voorkomen dat de politie straks bij hem op de stoep staat, krijgt de jongen in kwestie de kans zichzelf alsnog aan te geven.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in