(eigen afbeelding)

 

VECHTDAL – Op het televisiekanaal van VechtdalLeeft TV, onderdeel van RTV Vechtdal, de lokale omroep voor Dalfsen, Ommen en Nieuwleusen, passeren de komende dagen al dan niet kerstgerelateerde onderwerpen de revue. Naast de reguliere uitzendingen staan er onder meer kerstdiensten van diverse gezindten op het programma.

Op kerstavond en eerste kerstdag kan er van 19.00 tot even voor 21.00 uur worden gekeken naar Instant Composing, het concert dat pianist Jan Vayne en de Dalfser percussionist Jan Wolfkamp vorig jaar gaven in theater De Stoomfabriek in Dalfsen. Rond 21.00 uur wordt via de livestream de eucharistieviering van de Rooms Katholieke Kerk in Ommen uitgezonden. Rond 22.00 uur is het de beurt aan de kerstengelen van PKN Ommen die de kwetsbaren in onze samenleving verrassen met een kleine attentie. Kijk hier voor het volledige programmaoverzicht op het televisiekanaal van VechtdalLeeft TV.

VechtdalLeeft TV is onder meer te zien via Ziggo kanaal 43, KPN en Telfort kanaal 1413, alsmede via diverse (glasvezel)providers.

Kijk hieronder naar het gesprek met Jan Vayne en Jan Wolfkamp ter introductie op het improvisatieconcert Instant Composing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in