(eigen afbeelding)

 

 

VECHTDAL (NIEUWLEUSEN) – “Kijk alsjeblieft naar elkaar om, ook naar die buurvrouw verderop, al spreek je haar nooit.” Met die woorden eindigde presentator Roos ter Beek maandagavond de tiende en laatste uitzending van ‘In De Ban Van Het Virus’ op Vechtdal FM. In de loop van volgend jaar keert het programma in gewijzigde vorm terug op de lokale zender. ‘Nadrukkelijk informatief, maar niet perse corona-gerelateerd’, aldus de programmamakers in een reactie.

In de laatste uitzending sprak Roos onder meer met Herman Hutten van de band Tiz’Nix, directeur Tineke Meijerink van het Agnieten College in Nieuwleusen en met Jan Zwinselman, voorzitter van de afdeling Ommen van Koninklijke Horeca Nederland.

De uitzending terugluisteren kan hieronder

hier

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in