(foto: Marcel van Saltbommel)

 

NIEUWLEUSEN – Een personenauto die wordt klemgereden door meerdere wagens van een speciale politie-eenheid. Dat zie je niet elke dag en al helemaal niet voor je eigen zaak. Het overkwam teambaas Ronald ten Kate van de gelijknamige motorzaak aan de Rollecate in Nieuwleusen. Tijmen Horstman van Vechtdal FM sprak met hem.

Achter de schermen is het Ten Kate Racing-team druk bezig met de voorbereiding op seizoen 2021, in het bijzonder op het FM Supersport World Championship. De Zwitserse coureur Dominique Aegerter komt het team versterken. Hij rijdt op een Yamaha YZF-R6, waarvan het blok door de technici van Ten Kate volgens nauwe toleranties is opgebouwd zodat de motor zo efficiënt mogelijk functioneert. Blueprinten heet dat in vaktermen.

Luister hieronder naar het gesprek dat Tijmen Horstman had met Ronald ten Kate.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in