(snapshot YouTube)

 

BINNENLAND (OVERIJSSEL) – De Top2000 op NPO Radio 2 is weer aanstaande, het muzikale sluitstuk van het jaar. Met You still think, een nummer over puberverdriet, hoopt singer-songwriter Erwin Nyhoff eindelijk een plek in de lijst te veroveren. “Want”, zo zegt de bart uit Heeten, “een plek in de lijst is niet alleen mooi, maar het levert ook boekingen op. Ik moet als muzikant ook overleven in deze tijd.”

Stemmen kan tot en met 7 december. Dat kan hier.

Onlangs speelde de oud-Dalfsenaar met huisband Her Majesty in de talkshow M The Rising van Bruce Springsteen; een belangrijk lied voor het achtjarig presidentschap van Barack Obama. Voor die tijd ging hij de boer op met zijn Corona Cadillac Concerts. Vanuit zijn 60 jaar oude Caddilac die hij met veel bloed, zweet, tranen en geld ‘on the road’ houdt, verzorgde hij kleinschalige optredens aan huis, in de tuin of waar dan ook.

Omdat corona menig agenda bepaalt, houdt Nyhoff de toekomst open. Voor volgend jaar heeft hij zijn zinnen gezet op de ‘Legends from heaven theatertour’ en samen met de Twentse cabaretier Thijs Kemperink denkt hij voorzichtig na over ‘iets met theater, muziek en mooie verhalen’.

 

Thijs Kemperink in de Quarantaine Show van RTV Oost.

 

Erwin Nyhoff in de Quarantaine Show van RTV Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in