(afbeelding: Vechtdal FM)

 

VECHTDAL – ‘Welke evenementen mis jij het meest en mogen deze in de toekomst mensen weigeren die niet gevaccineerd zijn’? Dat was maandagavond de stelling in het Vechtdal FM-radioprogramma ‘In de ban van het virus’.

Daarover spraken we met Jenneke van Doesburg van het Luttenbergse amfitheater Het Lommerrijk, Richard Lemmens van LSP Group Stage Equipment uit Ommen, Jan Maarten Veurink van het Hardenbergse theater De Voorveghter en Dick Schuurman van Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen. In het dorp Dalfsen legde Donald Harpenslager de stelling voor aan aandachtige toehoorders tijdens het midwinterhoornblazen op Havezate De Leemcule op de eerste zondag van Advent.

‘In de ban van het virus’ is elke maandag tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren via de bekende frequenties van Vechtdal FM.

Beluister hieronder de interviews terug:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in