(foto: Robert Westera)

 

BINNENLAND (OVERIJSSEL) – Singer-songwriter Erwin Nyhoff uit Heeten speelde dinsdagavond samen met huisband Her Majesty in de talkshow M van Margriet van der Linden op NPO1. Nyhoff zong The Rising van Bruce Springsteen; een belangrijk lied voor het achtjarig presidentschap van Barack Obama.

Tot voor kort ging de oud-Dalfsenaar de boer op met zijn Corona Cadillac Concerts. Vanuit zijn 60 jaar oude Caddilac die hij met veel bloed, zweet, tranen en geld ‘on the road’ houdt, verzorgde hij kleinschalige optredens aan huis, in de tuin of waar dan ook. Nyhoff speelde in de jaren negentig bij The Prodigal Sons en blies zijn muzikale carrière nieuw leven in met The Voice of Holland. In het verleden presenteerde hij samen met de in 2019 overleden André Groote wekelijks een radio-programma op Vechtdal FM.

De toekomst houdt Nijhoff open. Samen de Twentse cabaretier Thijs Kemperink denkt hij voorzichtig na over ‘iets met theater, muziek en mooie verhalen’.

 

Thijs Kemperink in de Quarantaine Show van RTV Oost.

 

Erwin Nyhoff in de Quarantaine Show van RTV Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in