(afbeelding: Vechtdal FM)

 

VECHTDAL – ‘De ene ondernemer gaat kapot, maar corona kent ook gouden tijden voor anderen’. Dat is vanavond de stelling in het Vechtdal FM-radioprogramma ‘In de ban van het virus’.

Daarover praten we met Trudie Kramer van EHBO vereniging Hoonhorst-Dalfsen, Bas Wagenmans van Wagenmans Wonen in Lemelerveld, Jurrie Baas, eigenaar van het gelijknamige tuincentrum in Ommen en met Jan Zwinselman, de voorzitter van de Koninklijke Horeca afdeling Ommen. In Dalfsen legde Donald Harpenslager de stelling voor aan John Benno van Slagerij van Broekhuizen, Henk Riezebos van het Dalfser Kunstlokaal en Gert Jan Beekhuis van Visspeciaalzaak Dalfijn.

Presentator van dienst is Roos ter Beek, Bryan Woertman verzorgt de techniek. ‘In de ban van het virus’ is elke maandag tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren via de bekende frequenties van Vechtdal FM en de stream hieronder.

Live

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in