(afbeelding: Muziekvereniging Excelsior Dalfsen)

 

DALFSEN – Om de clubkas enigszins te spekken moet men in deze barre tijden een beetje creatief zijn, zo ook Muziekvereniging Excelsior Dalfsen. Sinds jaar en dag brengen de leden in november op verschillende locaties oliebollen met en zonder krenten en rozijnen aan de man en vrouw, maar door de coronapandemie pakken ze het dit jaar anders aan dan anders. Wat hebben ze bedacht? Een heuse Oliebollen Drive Through, eentje waar letterlijk muziek in zit. Als dat geen hit wordt?

Op het Kerkplein in Dalfsen wordt zaterdag 21 november een oliebollenstraat ingericht waar men onder muzikale begeleiding de vooraf bestelde goudbruine lekkernij lopend, fietsend op per auto kan ophalen. Afrekenen kan contactloos of per mobiele pin. Een zak van 10 stuks kost 6 euro.
Bestellen kan nog tot woensdag 18 november, 19.00 uur. Dan kan door het sturen van een WhatsApp-bericht (06-27255652) of door het invullen van het bestelformulier op excelsiordalfsen.nl. Geen trek in oliebollen, maar wel in de stemming om de 120 jaar jonge vereniging te steunen? Bestel dan één of meerdere virtuele zakken oliebollen middels een éénmalige donatie aan Excelsior op bankrekeningnummer NL48RABO0312805373.

De Oliebollen Drive Through bij de hervormde kerk is zaterdag 21 november tussen 09.30 en 16.00 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in