(afbeelding: ChristenUnie Ommen)

 

OMMEN – Fractievoorzitter Frans van der Mooren van de ChristenUnie Ommen draagt het stokje met ingang van 1 december over aan raadslid Gerard Marsman. Dat maakte hij donderdagavond bekend tijdens de raadsvergadering. Na tien jaar voorzitterschap vindt hij het tijd voor een wisseling van de wacht. Hij gaat wel door als raadslid.

“Sinds 2007 ben ik raadslid en vanaf 2010 fractievoorzitter. Het is daarmee duidelijk dat de lopende raadsperiode mijn vierde periode als raadslid, ook de laatste is. We zijn nu halverwege de raadsperiode. Het leek ons goed om de positie van fractievoorzitter warm over te dragen”, aldus Van der Mooren.

Frans van der Mooren (links) geeft de voorzittershamer door aan Gerard Marsman (foto’s: ChristenUnie Ommen)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in