(afbeelding: Vechtdal FM)

VECHTDAL – ‘Houdt het Vechtdal zich aan de regels?’ Dat was maandagavond de stelling in het Vechtdal FM-radioprogramma ‘In de ban van het virus’.

Daarover spraken we met Johan Neppelenbroek van de Coop supermarkt in Lemelerveld, met politiechef Vechtdal Michael Hullegie en met Ronald Memelink van I-watch in Zwolle. Omdat de gemeente Ommen rood kleurde op de corona-kaart deed burgemeester Hans Vroomen afgelopen week via VechtdalLeeft TV een beroep op het gezonde verstand van de Ommenaren en riep hen op zich aan de regels te houden. Gert Stegeman ging bij hem langs met de vraag: Hoe gaat het nu, gaat het de goede kant op?

Presentator van dienst was Roos ter Beek, Bryan Woertman deed de techniek.

Luister de gesprekken hieronder terug:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in