(foto: Vechtdal College Ommen)

 

VECHTDAL – Om leerlingen te werven maakt het Vechtdal College Ommen tussen 9 en 13 november een bustour langs de basisscholen in onder andere Ommen, Lemele en Balkbrug. Presentator van dienst Rick Malipaard wilde zaterdag het naadje van de kous weten en vroeg een leerkracht van de school hoe men dat aanpakt in coronatijd.

En dan het treintraject tussen Zwolle en Emmen, volgens personeel de probleemlijn in de regio. Waarom? Zogenoemde ‘veiligelanders’, uitgeprocedeerde asielzoekers, reizen zwart, vallen reizigers en personeel lastig en gaan geweld niet uit de weg. Het zijn overigens niet de enige lastpakken op het boemeltje. Ook alcoholisten en drugsverslaafden zorgen voor overlast. Donald Harpenslager sprak hierover met Robbin Hutten van de VVD-fractie Ommen en met Raaltenaar Daniel Koerhuis, Tweede Kamerlid voor de VVD. Men is het spuugzat, maar is er ook een oplossing?

Terugluisteren kan hieronder

 

Bustour Vechtdal College Ommen

Onrust op de Vechtdallijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in