(foto: OVPro)

 

VECHTDAL – Treinpersoneel omschrijft de Vechtdallijn tussen Zwolle en Emmen als de probleemlijn van de regio. Waarom? Zogenoemde ‘veiligelanders’, uitgeprocedeerde asielzoekers van het AZC Ter Apel, stappen zonder kaartje in en intimideren reizigers en personeel. Fysiek geweld, zoals schoppen, slaan en spugen, komen regelmatig voor. Overlast op het boemeltraject is er trouwens ook van alcoholisten en drugsverslaafden. In het Vechtdal FM-radioprogramma Van Streek sprak Donald Harpenslager hierover met Gerrit Jan Veldhuis van de VVD-fractie Dalfsen.

Terugluisteren kan hieronder

 

Met Robin Hutten (VVD-fractie Ommen) en het VVD-Tweede Kamerlid Daniel Koerhuis in gesprek over rellende ‘veiligelanders’ op de Vechtdallijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in