(afbeelding: Vechtdal FM)

 

VECHTDAL – ‘Door de pandemie holt de kwaliteit van het onderwijs achteruit’. Dat was maandagavond de stelling in het Vechtdal FM-radioprogramma ‘In de ban van het virus’.

In Dalfsen legde verslaggever Gert Stegeman de stelling voor aan voorbijgangers, terwijl Sonja Veneman afreisde af naar Lemelerveld en basisschoolleerlingen vroeg hoe ze deze periode beleven. Rick Malipaard op zijn beurt sprak met studenten van MBO Landstede locatie Stadionplein in Zwolle. Daarnaast spraken we met Ineke Jousma, directeur van Kindcentrum Heidepark in Lemelerveld, Matthijs de Lange, economiedocent op het Ommer Vechtdal College, directeur Alex Grolleman van school Boslust in Ommen en tot slot Jurgen Grobbée, regiodirecteur van het Alfa College in Hardenberg.

Roos ter Beek verzorgt de presentatie van ‘In de ban van het virus’ en technisch wordt alles mogelijk gemaakt door Bryan Woertman.

Luister de gesprekken hier terug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in