(afbeelding: Rabobank)

 

VECHTDAL – Al jarenlang is de lokale omroep voor Dalfsen en Ommen met radio- en televisietak (Vechtdal FM, Vechtdal FM en VechtdalLeeft TV) een vaste waarde in het Vechtdal. Ook – of eigenlijk juist – in deze rare tijd die wordt beheerst door corona. Omdat de vrijwilligers van de omroep graag hun programma’s willen blijven maken en alle beetjes helpen, doet RTV Vechtdal mee met de Rabo ClubSupportactie. Alleen rekeningshouders van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen. Dat kan tot 25 oktober. Stem dus RTV Vechtdal!

Onder de paraplu van RTV Vechtdal vallen de radiozender Vechtdal FM, het Nederlandstalige radiostation Vechtdal NL en de televisietak VechtdalLeeft TV. De lokale omroep heeft een open oor en oog voor wat zich afspeelt in de gemeenten Ommen en Dalfsen en de rest van het Vechtdal en haakt in op actuele onderwerpen zoals bijvoorbeeld de coronapandemie. Men wil zich verder professionaliseren en verkent de mogelijkheden om samen te werken met lokale en regionale partijen en streeft naar het Keurmerk van het Nederlands Lokale Publieke Omroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in