(foto: Autobedrijf Ophoff BV)

 

 

NIEUWLEUSEN – Bij Opeldealer Ophoff aan de Rollecate in Nieuwleusen stonden ze donderdag toch enigszins beteuterd te kijken toen een potentiële klant maar niet terugkeerde van een proefrit met een witte Opel Adam met zwart dak. Tot op de dag van vandaag is de auto met het kenteken JL-141-Z spoorloos. Dat geldt ook voor de bestuurder die zich met zijn ID-kaart legitimeerde als Bas Tadema, geboren op 23 oktober 1965 in Amsterdam.

Garagehouder Ophoff deed aangifte en verspreidde via Facebook bewakingsbeelden waarop de testrijder duidelijk herkenbaar in beeld is. Later op de dag ontpopte de man zich bij restaurant Texas Steak in Sneek als eetpiraat. Hij verdween zonder te betalen. Vrijdagochtend werd hij gespot bij een tankstation in Harlingen. Of hij daar zonder af te rekenen de benen nam, is vooralsnog niet duidelijk.

Wie weet waar de man of de Opel Adam momenteel is wordt verzocht contact op te nemen met de politie via nummer 0900-8833. Bellen met garagebedrijf Ophoff mag natuurlijk ook. Telefoon: 0529-481317.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3415238078552696&id=408594145883786&_rdr

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in