NIEUWLEUSEN – Omdat het gros van de vrijwilligers op leeftijd is en dus vatbaar voor het cornonavirus, houdt kringloopwinkel Deuroe Veuroe aan De Grift in Nieuwleusen uit voorzorg de deur voorlopig gesloten.

“We hebben hier mensen lopen van boven de 75 jaar en dan moet je dat niet willen, ook al omdat het vrijwilligerswerk is. Dan wil je niet dat er iets gebeurt. We hoeven er niet van de leven”, aldus Klaas Knol van Veuroe Deuroe in een telefonische reactie aan DalfsenNet. Afhankelijk van de situatie denkt Knol dat de winkel over een week of drie weer open kan. Hij noemt de sluiting jammer. “We waren net allemaal weer goed aan de gang na de vorige sluiting en nu dus weer. We raken allemaal een beetje uit ons doen, zeg maar van de leg af. Je bent je ritme weer even kwijt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in