(foto: Opeldealer Ophoff Nieuwleusen)

 

NIEUWLEUSEN – HARLINGEN – De Amsterdammer die donderdag bij autobedrijf Ophoff in Nieuwleusen een Opel Adam meenam voor een proefrit en niet terugkeerde, is opgepakt in Harlingen. Daar had hij zaterdagochtend bij een Gulf-station getankt en was zonder af te rekenen weggereden. Naast het ontvreemden van de auto had de man zich ook ontpopt als eetpiraat. Zo at hij vrijdag bij restaurant Texas Steak in Sneek zijn buik rond en nam zonder te betalen de benen. Hetzelfde trucje haalde hij later die dag uit bij een kapper waar hij zijn baard had laten verven.

Een inwoner van Harlingen had de zaak gevolgd via social media en kwam de man op het spoor en belde vervolgens met de politie. Die rekende de veelpleger in en bracht hem naar het bureau in Leeuwarden. Daar wordt hij de komende dagen verhoord.

De Opel Adam wordt over enkele dagen bij garage Ophoff terugbezorgd. Daar is men blij dat de man zo snel is opgepakt en voorlopig geen nieuwe slachtoffers maakt.

Op zaterdag 10 oktober 2020 omstreeks 09.00 uur is er getankt zonder te betalen bij de Gulf aan de Grensweg te…

Geplaatst door Wijkagenten Harlingen op Zondag 11 oktober 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in