(foto: OVshop.nl)

 

DALFSEN / ZWOLLE – Wie komend weekend met de trein van Dalfsen naar Zwolle en vice versa wil, moet een alternatief bedenken of genoegen nemen met de bus. Die rijdt namelijk wel, maar doet er langer over. Zaterdag 12 en zondag 13 september is er geen treinverkeer op het traject Dalfsen-Zwolle.

Aan het spoor tussen Dalfsen en de provinciehoofdstad worden ter hoogte van Herfte werkzaamheden verricht en daarom zet Arriva bussen in.

Wie besluit de bus te nemen heeft een geldig vervoerbewijs nodig, bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Men moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan men vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In tegenstelling tot de trein kan men in de bus geen fiets meenemen. En ja, net als in de trein is ook in de bus het dragen van een mondkapje verplicht.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in